معاون مرکز بهداشت شهید دامیده شهرستان بویراحمد به همراه تیمی از کارشناسان بهداشت محیط از رستوران ها و بیرون برهای یاسوج بازدید نمود.
معاون مرکز بهداشت شهید دامیده شهرستان بویراحمد به همراه تیمی از کارشناسان بهداشت محیط از رستوران ها و بیرون برهای یاسوج بازدید نمود.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهید دامیده شهرستان بویراحمد؛ مهندس فخرالدین معصومی در ششمین روز از ایام نوروز به همراه تیمی متشکل از کارشناسان بهداشت محیط، از رستوران ها و بیرون برهای یاسوج، بازدید کرد.
وی اذعان داشت: هر ساله با نزدیک شدن به سال جدید و ایام نوروز، طرح تشديد نظارت و بازرسي از مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي و اماكن حساس توسط بازرسان بهداشت محيط، برنامه ريزي و اجرا مي شود.
وی افزود: به همين منظور و با هدف ارتقاء سطح سلامت شهروندان و مهمانان نوروزی، در اين طرح تعدادي از رستوران ها و بیرون برهای شهر یاسوج مورد بازديد قرار گرفتند و وضعيت بهداشتي و سلامت مواد غذايي آنها در مرحله طبخ، كنترل شد.
معصومی با بیان اینکه حفظ سلامت و امنيت غذايي از مهمترين وظايف بازرسان بهداشت محيط مرکز بهداشت است، ادامه داد: در راستای این فعالیت ها و عملکردهای نظارتی، یکی از عمده ترین وظایف واحد بهداشت محیط نظارت بر وضعیت طبخ غذا توسط رستوران ها و بیرون برها است.
وی یادآور شد: نحوه نگهداري مواد غذايي در سردخانه ها، نوع پوشش پرسنل رستوران ها و نداشتن كارت سلامت برخي از پرسنل و استفاده از رنگ و اسانس غیرمجاز، از جمله مشكلاتي است كه ضمن درج در سامانه بازرسی بهداشت محیط توسط بازرسان در حین بازدید، جهت رفع آنها تذکرات لازم داده می شود.5-7











